Средният размер на бюста идеален за 50% от мъжете

25.04.2017

Всеки втори мъж приема, че средният размер (чашка С) на женските гърди е идеален. Това показва проучване, проведено от международната група DrEd, която е специализирана в онлайн медицинските анализи. За целта са изследването били анкетирани 2000 мъже от САЩ и Европа.


Резултатите от проучването им показват още, че около една трета - 35% от мъжете, намират за съвършени големите гърди (чашка D и по-големи). Малкият размер (чашка В и по-малки) пък се харесва от едва 11% от мъжете. 70% от представителите на силния пол са заявили, че са много доволни от начина, по който изглеждат гърдите на сексуалната си партньорка. 21% са признали, че това не е от значение за тях, а 9% са изразили недоволство.


Като цяло, изследването потвърждава констатациите на сексолозите, че удовлетворението на партньорите един от друг в много голяма степен зависи от това как изглеждат те визуално. Ето защо напоследък сексолозите все по-често препоръчват на жените да поддържат безупречен външен вид, да спортуват по-често и ако се налага да се консултират с пластичен хирург.


От последната препоръка българките определено нямат нужда, ако се доверим на друго международно онлайн проучване, според което у нас дамите масово са с чашка D. Проблемът е, че не се отчита, дали става чума за естествен бюст или за такъв след пластична операция. Освен българките, в топ 5 на дамите с големи гърди попадат също така жените в Русия, Норвегия, Швеция и Финландия.


Периодично и родните учени от БАН анализират антропологичните белези на българите. Според тях най-едрогърди са дамите в София и Бургас. Това обаче не означава, че те са по-пълнички. Напротив – фигурата им е елегантна, категорични са нашите учени. Но те мълчат за сексуалната удовлетвореност на мъжете у нас, въпреки че мнозина все още намират българките за едни от най-красивите жени в Европа.

Етикети:

Bookmark and Share

5 причини да правим секс всеки ден

06.08.2017

Много хора не осъзнават, колко е полезно да се отдават на интимни ласки всеки ден. Секс обаче ни влияе както на физическо, ката и на психическо н

виж още

88% от ХИВ-позитивните българи - инфектирани при секс

01.12.2016

88% от новорегистрираните серопозитивни българи са се инфектирали по сексуален път. Това стана ясно в Световния ден за борба със СПИН. На тази да

виж още

Вече и мъжете ще могат да забременяват

23.09.2016

Учените преодоляха ограниченията на природата чрез експеримент, който един ден може да позволи на мъжете да раждат деца. Или иначе казано, яйцеклет

виж още

Калкулатор Body Mass Index
Erectile dysfunction
Heart attack

Здравен календар април 2018

П В С Ч П С Н
30     1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
Виж още

Анкета

Може ли да се разчита на "Спешна помощ"?

Резултатите