МКБ Юнионбанк е партньор на НЦТХ в областта на кръводаряването

Дарената кръв няма цена, така както приятелството, любовта и човешкия живот! Всеки ден у нас стотици хора с различни професии, възраст и социално-икономически статус, даряват кръв! Всеки ден, на стотици хронично болни и пострадали при инцидент пациенти, тази дарена кръв връща живота, здравето и радостта!


Следвайки своята политика за силно изявена корпоративна социална отговорност, МКБ Юнионбанк стана партньор на Националния център по трансфузионна хематология. Банката ще подкрепя през цялата година Националната кампания по доброволно и безвемздно кръводаряване.


"Ценя ангажираността на екипа на Вашата компания и изказвам възхищението си от усилията, които полагате за провеждане на успешни социални кампании, значими за обществото и бъдещето на страната ни. Благодаря на Ви за партньорството при издаването на книгата "История на кръводаряването", която популяризирането на ползите от даряването на кръв. Благодаря на ръководния екип и служителите на МКВ UNIONBANK за решението ви да подкрепяте Националната кампания по доброволно и безвемездно кръводаряване в страната ни през цялата година. Благодаря Ви, че сте сред първите корпоративни партньори на Националния център по трансфузионна хематология, които отдават заслуженото специално внимание на онези, които даряват кръв. Оставам с надежда за успешно сътрудничество и в бъдеще", се казва в писмото изпратено от директор на НЦТХ доц. А. Андреев изпратено до ръководството на банката.


Bookmark and Share

Калкулатор Body Mass Index
Erectile dysfunction
Heart attack

Здравен календар февруари 2018

П В С Ч П С Н
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728    
Виж още

Анкета

Може ли да се разчита на "Спешна помощ"?

Резултатите