МКБ Юнионбанк е партньор на НЦТХ в областта на кръводаряването

Дарената кръв няма цена, така както приятелството, любовта и човешкия живот! Всеки ден у нас стотици хора с различни професии, възраст и социално-икономически статус, даряват кръв! Всеки ден, на стотици хронично болни и пострадали при инцидент пациенти, тази дарена кръв връща живота, здравето и радостта!


Следвайки своята политика за силно изявена корпоративна социална отговорност, МКБ Юнионбанк стана партньор на Националния център по трансфузионна хематология. Банката ще подкрепя през цялата година Националната кампания по доброволно и безвемздно кръводаряване.


"Ценя ангажираността на екипа на Вашата компания и изказвам възхищението си от усилията, които полагате за провеждане на успешни социални кампании, значими за обществото и бъдещето на страната ни. Благодаря на Ви за партньорството при издаването на книгата "История на кръводаряването", която популяризирането на ползите от даряването на кръв. Благодаря на ръководния екип и служителите на МКВ UNIONBANK за решението ви да подкрепяте Националната кампания по доброволно и безвемездно кръводаряване в страната ни през цялата година. Благодаря Ви, че сте сред първите корпоративни партньори на Националния център по трансфузионна хематология, които отдават заслуженото специално внимание на онези, които даряват кръв. Оставам с надежда за успешно сътрудничество и в бъдеще", се казва в писмото изпратено от директор на НЦТХ доц. А. Андреев изпратено до ръководството на банката.


Bookmark and Share
Специалисти

виж още

Калкулатор Body Mass Index
Erectile dysfunction
Heart attack

Здравен календар април 2018

П В С Ч П С Н
30     1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
Виж още

Анкета

Може ли да се разчита на "Спешна помощ"?

Резултатите